MARKET NEWS

Οικογενειακές Συσκευασίες Παγωτά PAPAFiLiPOU: Νέα Εικόνα! Νέα Εποχή!

Μια νέα σελίδα γυρίζουν τα Παγωτά PAPAFiLiPOU στην ήδη μεγάλη και γλυκιά ιστορία τους, μέσω της παρουσίασης της νέας, εντυπωσιακής κι ανανεωμένης εικόνας έξι οικογενειακών συσκευασιών των 850ml.

Τα αγαπημένα μας Κυπριακά παγωτά, από το 1965, παρουσιάζουν στην αγορά τις έξι ανανεωμένες συσκευασίες παγωτού PAPAFiLiPOU: Βανίλια, Chocolate Chips, Μαστίχα Χίου, sherbet Λεμόνι, sherbet Τριαντάφυλλο Αγρού και φυσικά τη νέα γεύση Sea Salt Caramel σε μοντέρνες, σχεδιαστικά, οικογενειακές συσκευασίες των 850ml, όπου μέσα από μία «φρέσκια και καθαρή» εικόνα, προσδίδουν μια νέα εποχή για το Brand!

Η κορυφαία ποιότητα και οι υπέροχες γεύσεις που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, εξακολουθούν να παραμένουν μια σταθερή αξία στη βιομηχανία του παγωτού. Η παραγωγή των παγωτών με τον παραδοσιακό τρόπο, μόνο από φρέσκο Κυπριακό γάλα, φρέσκα κρέμα γάλακτος, φρέσκα ώριμα φρούτα και τα καλύτερα φυσικά υλικά από όλο τον κόσμο, δένουν απόλυτα με τις ανανεωμένες συσκευασίες και την «αγνότητα και τη φρεσκάδα» που παρουσιάζουν.

Απολαύστε όλη τη νέα, ανανεωμένη, σειρά οικογενειακών παγωτών PAPAFiLiPOU 850 ml και μοιραστείτε μαζί με τους αγαπημένους σας την αγνότητα της βανίλιας Μαδαγασκάρης, την τραγανή μαγεία των chocolate chips, τη δροσιά του φρέσκου Κυπριακού λεμονιού, αλλά και την αυθεντικότητα  του παραδοσιακού Κυπριακού Τριαντάφυλλου με ροδόσταγμα Αγρού! Γευτείτε το παγωτό Μαστίχα «ταξιδεύοντας» νοερά μέχρι τη Χίο και αφεθείτε στην απρόσμενη κι εκρηκτική γεύση της αλμυρής-γλυκιάς καραμέλας με θαλασσινό αλάτι!

Αναζητήστε τις νέες οικογενειακές συσκευασίες PAPAFiLiPOU 850ml παντού όπου υπάρχουν παγωτά PAPAFiLiPOU και αναβαθμίστε το Καλοκαίρι σας!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!