MARKET NEWS

Από τις 23 έως και τις 28 Αυγούστου, γιορτάστε μαζί μας στο κατάστημα IKEA Λευκωσία τα σουηδικά κεφτεδάκια.

Η ΙΚΕΑ, με την ευκαιρία της Ημέρας για τα Σουηδικά κεφτεδάκια στις 23 Αυγούστου, σας προσκαλεί στο κατάστημα IKEA Λευκωσία από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου, σε μία εβδομάδα γιορτής με δοκιμή της μεγάλης ποικιλίας κεφτέδων και άλλες εκπλήξεις.

Τα γνωστά σε όλους σουηδικά κεφτεδάκια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε βιβλίο μαγειρικής το 1754 και αποτελούν σύμβολο της σουηδικής γαστρονομικής κληρονομιάς. Στα εστιατόρια της ΙΚΕΑ, άρχισαν να σερβίρονται το 1985, και πλέον ένα δισεκατομμύριο κεφτεδάκια όλων των ειδών (κλασικά, κοτόπουλου, λαχανικών και plant balls) σερβίρονται κάθε χρόνο ανά τον κόσμο.

Τα σουηδικά κεφτεδάκια συστήθηκαν στο κυπριακό κοινό το 2007, χρονιά που ήρθε η ΙΚΕΑ στη χώρα μας και έκτοτε έχουν πουληθεί περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια μερίδες κεφτεδάκια στο εστιατόριο της εταιρείας, καθιστώντας τα το δημοφιλέστερο πιάτο του μενού της ΙΚΕΑ.

Με αφορμή την Ημέρα για τα κεφτεδάκια στη Σουηδία, η ΙΚΕΑ σάς καλεί για μία εβδομάδα να γιορτάσετε μαζί της και να δοκιμάσετε όλη τη γκάμα κεφτέδων αλλά και να βρείτε μοναδικές προσφορές με κουπόνια έκπτωσης -30% για τα κεφτεδάκια που θα αγοράσετε από το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων.

Επισκεφθείτε το κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία και γιορτάστε κι εσείς τα αγαπημένα σας κεφτεδάκια!

Μάθετε περισσότερα στο IKEA.com.cy

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!