MARKET NEWS

Οι 5 νέες beauty αφίξεις από τη Sisley Paris [εικόνες]

Γνωρίστε τα πέντε καινούργια προϊόντα σε make up, body και skin care που θα λανσαριστούν σύντομα στα καταστήματα Beauty Line από την μάρκα Sisley Paris.

Sisley So Volume Mascara

Καινούργια  Μάσκαρα που δίνει 3D-τρισδιάστατο αποτέλεσμα άμεσα και με διάρκεια. Διατίθεται σε τρείς χρωματισμούς Μαύρο, Καφέ και Μπλε.

Δίνει τριπλάσιο όγκο, άψογο σχήμα και όμορφη καμπυλότητα στις βλεφαρίδες. Το βουρτσάκι έχει έξτρα μήκος για να δώσει τέλειο όγκο και σχηματίζει «λουλούδι» στην άκρη του για να πετύχει τη σωστή δοσολογία σε κάθε εφαρμογή.

Περιέχει πρωτοποριακή φόρμουλα με πρωτεΐνη αργινίνης (προ συστατικό κερατίνης) και πεπτίδια βιταμινών που περιποιείται τις βλεφαρίδες και τις δυναμώνει σε μόνο 4 βδομάδες.

 

Sisley L’ORCHIDÉE corail

Highlighter Blush με συστατικό White Lily που απαλύνει την επιδερμίδα.

Καινούργιος χρωματισμός στη συλλογή με την εμβληματική ορχιδέα τυπωμένη που δίνει αρμονική λάμψη, σε ζεστούς και ζωηρούς κοραλλένιους τόνους, για να σχηματίσει τις γωνιές του προσώπου αλλά και να αναδείξει τη φυσική του λάμψη.

Είναι ιδανικό για δέρματα με φυσικό undertone, και μπορεί να φορεθεί από πολύ ανοικτές επιδερμίδες, μέχρι πολύ σκουρόχρωμες μαυρισμένες από τον ήλιο.

Συνδυάζεται με όλους τους χρωματισμούς σκιών και κραγιόν.

 

Sisleya L’ Integral Anti-Age Anti-Wrinkle Serum

Για πρώτη φορά η Sisley πάει εκεί που ξεκινά η δημιουργία των ρυτίδων και δημιουργεί διπλή καινοτομία! Επιτυγχάνει το «ξύπνημα» στην παραγωγή του κολλαγόνου και την ανάπλαση του δέρματος σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας.

Χάρη στα δραστικά συστατικά στοχεύει και στις 3 διαστάσεις της γήρανσης: γενετικές, περιβαλλοντικές και συμπεριφοριακές για μια ολοκληρωμένη δράση κατά της γήρανσης. Προσφέρει  επαναστατικά αποτελέσματα σε όλα τα είδη ρυτίδων μειώνοντας την εμφάνιση, το βάθος και το μήκος τους.

Άμεσα ξεκούραστη όψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου και εξομάλυνση στις λεπτές γραμμές. Μετά από τη χρήση 2 μηνών το δέρμα είναι ορατά ανασηκωμένο και με ορατά νεότερη όψη.

 

Sisleya L’ Integral Anti-Age Concentrated Firming Body Cream

Εξαιρετικό προϊόν για την περιποίηση του σώματος με αποτελέσματα ορατής και ισχυρής σύσφιξης σε περιοχές με χαλάρωση στο δέρμα του σώματος από τον πρώτο μήνα χρήσης.

Προσφέρει τη δύναμη ενός συμπυκνωμένου αντιγηραντικού ορού και την άνεση μιας εκλεπτυσμένης κρέμας με απαλή μυρωδιά αιθέριων ελαίων.

Δρα στον κύκλο ζωής του κυττάρου χάρη στα δραστικά συστατικά που περιέχει.

Στοχεύει  και στις 3 διαστάσεις της γήρανσης: γενετικές, περιβαλλοντικές και συμπεριφοριακές για μια ολοκληρωμένη δράση κατά της γήρανσης.

Το δέρμα στο σώμα γίνεται πιο τονωμένο, πιο σφριγηλό και μειώνεται η εμφάνιση των ρυτίδων.

 

 

Sisley a L’ Integral Anti-Age Hand Care Anti-Aging Concentrate SPF30

Μια καινούργια εξαιρετική κρέμα χεριών με ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση που ομορφαίνει και θρέφει για ορατά νεότερα χέρια μέρα με τη μέρα. Περιέχει σύμπλεγμα από αποτελεσματικά φυτικά δραστικά συστατικά που απαλύνουν το δέρμα, μειώνουν τις σκουρόχρωμες κηλίδες, την εμφάνιση των φλεβών στα χέρια και το προστατεύουν από τον ήλιο (SPF30) και τις περιβαλλοντολογικές επιθέσεις.

Δρα στον κύκλο ζωής του κυττάρου χάρη στα δραστικά συστατικά που περιέχει.

Στοχεύει  και στις 3 διαστάσεις της γήρανσης: γενετικές, περιβαλλοντικές και συμπεριφοριακές για μια ολοκληρωμένη δράση κατά της γήρανσης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!