MARKET NEWS

Ηοlland & Barrett: 150 χρόνια υγεία και ευεξία

Τα Holland & Barrett γιορτάζουν φέτος 150 χρόνια επιτυχίας και δυναμικής ανάπτυξης, κατέχοντας ηγετική θέση στις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής.

Με περισσότερα από 1600 καταστήματα ανά το Παγκόσμιο είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων υγείας και ευεξίας. Συνώνυμα με τη καλή ζωή, τα Holland & Barrett Κύπρου μέλος του Ομίλου C.A.PAPAELLINAS λειτουργούν από το 2010 και απαριθμούν σήμερα 13 φυσικά καταστήματα σε όλες τις πόλεις κι ένα διαδικτυακό.

Έχοντας ως κύριο μέλημα το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης, όλη η ομάδα των καταστημάτων Holland & Barrett Κύπρου, εκπαιδεύεται με ένα από τα πιο εκτεταμένα και εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης, μέσω της ‘Διεθνής Ακαδημίας Εκπαίδευσης Holland & Barrett’.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έχει ως σκοπό το προσωπικό να είναι άρτια καταρτισμένο να καθοδηγήσει και να δώσει πρόσβαση στους πελάτες σε σαφείς πληροφορίες, σχετικά με ένα τεράστιο φάσμα συμπληρωμάτων διατροφής Holland & Barrett και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων η περιβαλλοντική ευθύνη αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας των Holland & Barrett. Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στις βιταμίνες και τα συμπληρώματα ελέγχονται για την ασφάλεια και την ποιότητά τους, ενώ τα είδη περιποίησης είναι απαλλαγμένα από χημικά συστατικά και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Αυτά τα 150 συναρπαστικά χρόνια είναι μόνο η αρχή. Για έναν κόσμο καλύτερο, με υγεία και ευεξία για όλους!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!