GOOD LIFE

Βρέθηκε η σειρά που κάταφερε να σπάσει τα ρεκόρ του Game of Thrones

Μέχρι σήμερα όλοι κάναμε λόγο για τη σειρά - φαινόμενο Game of Thrones που σημείωνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και σάρωνε τα τηλεοπτικά βραβεία.

Όμως η νέα τηλεοπτική σειρά Westworld, που επίσης δημιουργήθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO (όπως και το GoT) στην πρώτη της σεζόν έχει καταφέρει να καταρρίψει τα ρεκόρ του Game Of Thrones.

Με πρωταγωνιστές ηχηρά ονόματα και πολυβραβευμένους ηθοποιούς όπως οι Anthony Hopkins, Ed Harris και Evan Rachel Wood, η φουτουριστική σειρά κατάφερε να καθηλώσει τους πάντες.
Η σειρά μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο των 10 επεισοδίων (με ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό φινάλε, αλλά δεν θα κάνουμε spoilers, με μόνη εξαίρεση την κεντρική φωτογραφία) και έχει ήδη πάρει την έγκριση για νέα σεζόν.

Τώρα η ΗΒΟ ανακοίνωσε πως το Westworld έσπασε το ρεκόρ που μέχρι πρότινος κρατούσε το Game Of Thrones, καθώς τον πρώτο κύκλο της σειράς παρακολούθησαν 12 εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τον τίτλο της σειράς με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην παρθενική της σεζόν.


Η φουτουριστική σειρά καταγράφει τη ζωή ρομπότ και ανθρώπων σε ένα πάρκο αναψυχής του μέλλοντος που μιμείται την Άγρια Δύση όπου το φανταστικό και το αληθινό διαρκώς μπλέκονται με τα όρια μεταξύ τους να είναι δυσδιάκριτα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!