GOOD LIFE

Δεν θα πιστεύετε πόσοι θέλουν να γίνουν νταντάδες σε αυτή την οικογένεια

Μία 5μελής οικογένεια αναζητά άτομο για να φροντίζει τα 3 παιδιά της και κανείς δεν φαντάζεται πόσοι παρακαλάνε να τους επιλέξουν ως γκουβερνάντες.

Η οικογένεια είναι οι Tillotsons από την Γιούτα των ΗΠΑ και οι γονείς που έκαναν την αίτηση είναι η M’Kenzie και ο Derek.
Οι δυο τους έχουν ένα ταξιδιωτικό blog, το οποίο φέρει τον τίτλο Five Take Flight, καθώς έχουν και τρία παιδιά (2 αγόρια και ένα μωρό - κοριτσάκι).

Το ζευγάρι αποφάσισε πρόσφατα να πουλήσει το σπίτι του και να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και έτσι οι Tillotsons έβαλαν μια αγγελία στο Facebook και στο youtube για να βρουν κάποιον ή κάποια νεαρό/ή για να αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών και να τους συνοδέψει στο ταξίδι τους. Το ζευγάρι σκοπεύει να αναχωρήσει τον Ιούλιο για Νέα Υόρκη και από εκεί να βρεθούν στην Ισλανδία και μετά να γυρίσουν ολόκληρη την Ευρώπη. Μετά θα επιστρέψουν στις ΗΠΑ για 2 εβδομάδες την περίοδο των Χριστουγέννων και θα αναχωρήσουν ξανά με προορισμό τη Χαβάη και από εκεί θα πάνε στη Νέα Ζηλανδία και μετά θα γυρίσουν για ένα χρόνο ολόκληρη την Ασία.

Το άτομο που αναζητούν θα πρέπει να φροντίζει το μωρό, να κάνει λίγες δουλειές όπως καθάρισμα και μαγείρεμα, να διαβάζει τα αγόρια ώστε να μην χάσουν τα μαθηματά τους (home schooling) ενώ θα έχει ρεπό 1 εώς 2 ημέρες την εβδομάδα. Όλα τα εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής θα είναι πληρωμένα και επιπλέον το άτομο θα λάβει και αμοιβή 1200 με 1500 δολάρια το μήνα.

Αρχικά πολλοί σχολίασαν στο Facebook πως το ζευγάρι προσφέρει πολύ λίγα χρήματα για την εν λόγω θέση, αλλά τελικά μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, το ζευγάρι που ήλπιζε να βρει τουλάχιστον 10 υποψήφιους τους επόμενους μήνες για να μπορεί να επιλέξει εγκαίρως το κατάλληλο άτομο, βρέθηκε να δέχεται περισσότερες από 19.000 αιτήσεις και βιογραφικά μέσα σε λιγότερο από 1 εβδομάδα!

 Έτσι αναγκάστηκαν να "κλείσουν" την αγγελία και τώρα προσπαθούν να δουν με ποιό τρόπο θα καταφέρουν να επιλέξουν κάποιον από τον τεράστιο όγκο βιογραφικών που έχουν λάβει ενώ τα προφίλ τους στα social media και το blog τους "βομβαρδίζονται" από μηνύματα από ανθρώπους που τους παρακαλάνε να τους επιλέξουν.

Προφανώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να γυρίσουν τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!