GOOD LIFE

Roma – Atene : Ακούστε το νέο κομμάτι της Marian Georgiou

Η Ελληνοκύπρια ερμηνεύτρια και δημιουργός Marian Georgiou τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ιταλικής μουσικής σκηνής.

Στην μέχρι σήμερα πορείς της ξεχωρίζει η συνεργασία της με το Roberto Casalino, που είναι από τους πιο γνωστούς Ιταλούς δημιουργούς. Ανάμεσα στις τεράστιες επιτυχίες του είναι τα “Non ti scordar mai di me” και “Novembre” με τη Giusy Ferreri που σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις των Ιταλικών αλλά και Ευρωπαϊκών charts. Πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Pietro Cremonesi, γνωστό σε όλους μας μέσα από την τεράστια επιτυχία της Laura Pausini, ‘La solitudine’.

Τώρα έρχεται με άλλη μία ‘μεγάλη’ συνεργασία. Πρόκειται για τη συνεργασία της με τον Francesco Boccia, τον Ιταλό δημιουργό της τεράστιας επιτυχίας των Il Volo, ‘Grande amore’, που διασκευάστηκε στα Ελληνικά από τον Αντώνη Ρέμο.

Τίτλος του τραγουδιού ‘Roma – Atene’, ‘Ρώμη – Αθήνα’.

Ένας έρωτας που εκτυλίσσεται ανάμεσα στις πόλεις της Ρώμης και της Αθήνας και στο τέλος συνειδητοποιεί πως η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων δεν είναι τόσο μακρινή!

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε δύο versions, την ιταλική και την ελληνοϊταλική.

Τους Ιταλικούς στίχους υπογράφει ο Francesco Boccia και τους Ελληνικούς στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου. Η μουσική γράφτηκε από τηMarian και τον Έλληνα συνθέτη Σπύρο Μεταξά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!