GOOD LIFE

O Ed Sheeran σπάει κάθε ρεκόρ και γράφει ιστορία με το νέο του άλμπουμ

Μία θέση στην παγκόσμια μουσική ιστορία έχει πλέον κατακτήσει ο Ed Sheeran αφού με το νέο του άλμπουμ που φέτος κυκλοφόρησε σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, βαδίζοντας στα χνάρια της Adele.

Το νέο τρίτο άλμπουμ του Ed Sheeran, με τίτλο το σήμα ÷ (προφέρεται  Divide) κυριολεκτικά ξεπουλάει και σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων χαρίζοντάς του τον τίτλο του πρώτου άνδρα μουσικού που σημειώνει τέτοιες πωλήσεις τόσο γρήγορα, αφού το άλμπουμ πούλησε 672,000 αντίτυπα σε μία εβδομάδα.
Οι μόνοι καλλιτέχνες που έχουν πουλήσει περισσότερα αντίτυπα τα τελευταία 20 χρόνια είναι η Adele με το άλμπουμ 25 και 800,000 αντίτυπα) και οι Oasis με το Be Here Now και 696,000 αντίτυπα.
Όμως τα ρεκόρ δεν σταματούν εδώ, αφού το officialcharts.com επιβεβαίωσε πως ο Ed Sheeran αυτή την εβδομάδα κατάφερε να έχει 9 singles στο top 10 σπάζοντας κάθε ρεκόρ όλων των εποχών και φυσικά το Shape of You παραμένει στη νο1 θέση.
Ο ίδιος ο Ed όταν κλήθηκε να σχολιάσει την τεράστια επιτυχία του είπε με χιούμορ "Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα είχα 9 singles στο top 10 - Δεν ξέρω τί λάθος συνέβη!".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!