GOOD LIFE

Φρένο στους μεθυσμένους επιβάτες των αεροπλάνων;


Οι low cost αεροπορικές εταιρείες στην Βρετανία ενώνουν τις δυνάμεις τους και απαιτούν να απαγορευτεί με νόμο η επιβίβαση μεθυσμένων επιβατών στα αεροσκάφη τους.

Λίγες μέρες μετά την σύλληψη και την καταδίκη σε 9μηνη φυλάκιση του Andrew Tosh που ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν ήξερε σε ποια χώρα βρίσκονταν και η συμπεριφορά του οδήγησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Gatwick (το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Γλασκώβη με προορισμό την Τουρκία) η αεροπορική εταιρεία Jet2.com ζητά και από άλλες μικρές εταιρείες να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να απαγορευτούν διά νόμου οι μεθυσμένοι επιβάτες αεροπλάνων.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η βρετανική Mirror αναφέρει πως σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Jet2.com Phil Ward τα περιστατικά που σχετίζονται με μεθυσμένους επιβάτες στα αεροσκάφη της εταιρείας εμφάνισαν αύξηση 20% μέσα σε ένα μόλις χρόνο. Ο ίδιος ο Ward αναφέρει πως από μόνες τους οι εταιρείες δεν μπορούννα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και τονίζει πως "δεν είμαστε night club οι άνθρωποι θα πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά" και επίσημαίνει πως φοβούνται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων εν όψει τουριστικής περιόδου. Είναι όμως αποφασισμένοι να πιέσουν για να παρθούν μέτρα γιατί τονίζουν πως δεν θα αφήσουν την ακραία συμπεριφορά μερικών να καταστρέψει τις ήρεμες διακοπές των πολλών . Δείτε το βίντεο απο τη σύλληψη του Andrew Tosh.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!