GOOD LIFE

Αυτό το παιδικό δωμάτιο θα το ζήλευαν και οι μεγάλοι

Μια κρεβατοκάμαρα για δύο μικρές αδελφές, που εντυπωσιάζει με τα graphics, το χρώμα και τη λειτουργικότητά του.

Αυτό το υπνοδωμάτιο, για τα δύο κορίτσια, ηλικίας 5 και 8 ετών, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες της οικογένειας, αλλά και για να αντέξει στο χρόνο, καθώς οι μικρές θα μεγαλώνουν. Τα δύο κορίτσια χρειάζονται χώρο για έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο, χώρο για να ντύνονται, να διαβάζουν και να παίζουν. Και τα 11 τ.μ. είναι τελικά αρκετά.

Δεδομένου ότι υπάρχουν δύο αδελφές που ζουν στον ίδιο χώρο, έχουν διαφορετικές ηλικίες και γούστα, οι σχεδιαστές βρήκαν τον τρόπο να ικανοποιούν και τις δύο δημιουργώντας ένα υπνοδωμάτιο και καθιστικό μαζί, με αυτοκόλλητα στους τοίχους τα οποία έχουν σχεδιαστεί ως στιγμιότυπα από τη ζωή των κοριτσιών.

Το δωμάτιο χωρίστηκε σε δύο μέρη. Η ντουλάπα και τα κρεβάτια στην αριστερή πλευρά και το τμήμα εργασίας και ψυχαγωγίας στη δεξιά πλευρά. Προκειμένου να εξασφαλιστεί περισσότερος ελεύθερος χώρος, τα κρεβάτια είναι σχεδιασμένα ως κουκέτες.

Οι ντουλάπες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε τα κορίτσια να μπορούν να μπουν μέσα και να ντυθούν. Υπάρχει ένα μεγάλο ντουλάπι για τα κρεμαστά και μια μεγάλη συρταριέρα, καθώς επίσης και μία μικρότερη.

Στον απέναντι τοίχο, υπάρχει ο πάγκος εργασίας ή αλλιώς το γραφείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα δύο κορίτσια ταυτόχρονα. Το γραφείο χωρίζεται σε δύο μέρη, με συρτάρια τα οποία και προσδιορίζουν τα όρια για το τμήμα. Πάνω από το γραφείο, υπάρχουν ράφια, τα οποία ταιριάζουν με τη ραφιέρα στα δεξιά του γραφείου. Ανάμεσα στο γραφείο και τα ράφια υπάρχει ένα μικρό έπιπλο τύπου καναπεδάκι, το οποίο χρησιμεύει και για αποθηκευτικός χώρος.

Καθώς το δωμάτιο έχει φτιαχτεί για να αντέξει στο χρόνο, τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σε λευκό ακρυλικό και το χρώμα που είναι απαραίτητο για το δωμάτιο ενός παιδιού, προκύπτει από τα αξεσουάρ και τα διακοσμητικά, όπως μαξιλάρια, αυτοκόλλητα και σκαμπό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!