GOOD LIFE

Χρειάζεστε ανανέωση; Ο Απρίλιος είναι μήνας spa στην Costa Navarino

H άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης και ο ιδανικός τρόπος για να αναζωογονηθείτε και εσείς και να υποδεχθείτε το καλοκαίρι με το σώμα και το μυαλό να βρίσκονται σε πλήρη αρμονία, είναι να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα ολοκληρωμένο spa treatment. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε βαλτίτσες και να κάνετε μια μίνι ανοιξιάτικη απόδραση στο ειδυλλιακό The Westin Resort Costa Navarino.

Μετά τις απαιτήσεις της χειμερινής περιόδου, ήρθε η ώρα για ανανέωση. H Costa Navarino υποδέχεται την άνοιξη, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης, μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας.

H Costa Navarino παρέχει την ευκαιρία στους επισκέπτες της να συνδυάσουν τις διακοπές τους με μία πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών στο Anazoe Spa ένα κέντρο spa και θαλασσοθεραπείας 4,000τ.μ.

Το Anazoe Spa προσφέρει μία μοναδική συλλογή θεραπειών που βασίζονται στον  αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία. Οι signature ελαιοθεραπείες (oleotherapy®) έχουν τις ρίζες τους σε επιγραφές που βρέθηκαν σε ανασκαφές στο παρακείμενο παλάτι του Νέστορος.  Επίσης, πολλές από τις θεραπείες που προσφέρονται στο spa αποτελούν μετεξέλιξη  θεραπευτικών πρακτικών του Ιπποκράτη (460-377π.Χ), πατέρα της σύγχρονης Δυτικής Ιατρικής, που περιέγραφε το ελαιόλαδο ως το καλύτερο θεραπευτικό υλικό.

Για όλο τον Απρίλιο, ειδικά μενού spa έχουν δημιουργηθεί για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου The Westin Resort Costa Navarino.

Το πακέτο ευεξίας  Spring Rejuvenation,  ιδανικό για ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης με παρέα και φίλες,  προτείνει ένα συνδυασμό για χαλάρωση και αναδόμηση που θα σας προετοιμάσει για το καλοκαίρι.

Body & Face Treatments - Απολαύστε τις ολοκληρωμένες θεραπείες μασάζ σώματος για βαθιά χαλάρωση, και τις πολυτελείς θεραπείες προσώπου του Anazoe Spa με επιλεγμένα προϊόντα φροντίδας προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Αρωματοθεραπεία με Συνοδεία Κεριών- Μια θεραπευτική προσέγγιση που αξιοποιεί την ιδιαίτερα θετική επίδραση των αρωμάτων σε ολόκληρο το κεντρικό νευρικό σύστημα. Τα πάντα ξεκινούν από την επιλογή του αγαπημένου σας αρώματος που θα πλαισιώσει τη συνεδρία μέχρι τέλους. Με ζεστές, αρωματισμένες πετσέτες, αρωματικά κεριά και  τεχνικές  μασάζ,  θα  έχετε  την  ευκαιρία  να  χαλαρώσετε. 

Scalp massage- Συνδυασμός τεχνικών ήπιας μάλαξης στην κεφαλή για πλήρη ηρεμία και απομάκρυνση της έντασης.

Herbal facial- Περιποίηση με τη χρήση βοτάνων που βοηθούν στην χαλάρωση και την αποτοξίνωση των μυών του προσώπου, ενώ συγχρόνως ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Περιποίηση για τα Μάτια & τα Χείλη - Μια θεραπευτική & αναζωογονητική θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη ενώ συγχρόνως λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η περιποίηση περιλαμβάνει και σχηματισμό φρυδιών.

 

Δωρεάν πρόσβαση στο Heat & Aqua Experience- Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στην αίθουσα Heat Experience, που προσφέρει Σάουνα, Rasul, Ατμόλουτρο με βότανα, Ατμόλουτρο με θαλασσινό νερό (Brine Light), αίθουσα Ice- Grotto, Golden Rain Shower, Dousing Bucket, Scottish Shower, Bi-Thermal Shower και Mist Shower, για μια μοναδική τελετουργία αναζωογόνησης

Το πακέτο ανανέωσης His & Hers Spa Experience, απευθύνεται σε ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο ή τριήμερο, προσφέροντάς τους την τέλεια δικαιολογία για απόδραση, αλλά και τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη γύρω περιοχή και την ανοιξιάτικη φύση.

Θεραπείες για γυναίκες:

All natural algae wrap and scrub- Μια θεραπεία αδυνατίσματος με φύκια, που περιλαμβάνει άλγη ενεργής σπιρουλίνας, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και πρωτεΐνες, που θρέφουν και αναζωογονούν το σώμα. Η θεραπεία περιλαμβάνει ήπια απολέπιση.

Μασάζ για την Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας - Το μασάζ αυτό συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της πρακτικής με βεντούζες και της λεμφικής μάλαξης, και είναι ιδανικό για τη λείανση του δέρματος και τη μείωση της κυτταρίτιδας! Χρησιμοποιούνται μικρές βεντούζες σιλικόνης που συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών και καταπολεμούν τις εναποθέσεις λίπους που συσσωρεύονται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Στις περιοχές αυτές εφαρμόζεται μασάζ που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των κυττάρων, επανορθώνοντας τον ιστό του δέρματος και διεγείροντας τη λειτουργία του λεμφικού συστήματος
 

Herbal facial- Περιποίηση με τη χρήση βοτάνων που βοηθούν στην χαλάρωση και την αποτοξίνωση των μυών του προσώπου, ενώ συγχρόνως ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Θεραπείες για άνδρες:

Men's Deep tissue massage- Ένα έντονο μασάζ που δρα βαθιά στους μύες και στα σημεία πίεσης. Αυτή η πρακτική ενεργοποιεί την κυκλοφορία, ανακουφίζει τους καταπονημένους μύες και τις αρθρώσεις και επαναπροσδιορίζει την κινητικότητα.

 

Men’s trilogy massage- Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες των μεταλλικών στοιχείων της βοτανοθεραπείας με βάση τον ευκάλυπτο και των έντονων τεχνικών μασάζ. Η τριλογία αυτή περιλαμβάνει ένα υδρομασάζ θαλασσινού νερού και ευκαλύπτου, μια απολέπιση σώματος για λείανση της επιδερμίδας και ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ σε πλάτη και πόδια.

 

Gents Facial- Περιποίηση προσώπου ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του ανδρικού δέρματος. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από ευαισθησίες που προκαλεί το καθημερινό ξύρισμα και ηρεμεί το πρόσωπο. Περιλαμβάνει ένα πολυτελές μασάζ προσώπου και μια καθαριστική μάσκα.

 

Δωρεάν πρόσβαση στο Heat & Aqua Experience- Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στην αίθουσα Heat Experience, που προσφέρει Σάουνα, Rasul, Ατμόλουτρο με βότανα, Ατμόλουτρο με θαλασσινό νερό (Brine Light), αίθουσα Ice- Grotto, Golden Rain Shower, Dousing Bucket, Scottish Shower, Bi-Thermal Shower και Mist Shower, για μια μοναδική τελετουργία αναζωογόνησης.

 

Τα μενού είναι διαθέσιμα σε 2 εκδοχές: Full και Light

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!