GOOD LIFE

Το Brew Lab φέρνει τον βραβευμένο, για ακόμα μία φορά, ελληνικό καφέ Taf

H καλή είδηση των ημερών είναι ότι η ομάδα της Taf - πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία καφέ- διακρίθηκε και φέτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα World Brewers Cup που διεξήχθη στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας πριν από λίγες ημέρες, τον Ιούνιο του 2015.

Συγκεκριμένα, ο barista Κωνσταντίνος Ιατρίδης, κατέλαβε την 2η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό World Brewers Cup. Ο Κωνσταντίνος, κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία, χρησιμοποιώντας σε brew τον καφέ Perci Pinnacle της Ninety Plus. Ο καφές Perci Pinnacle είναι Geisha από τον Παναμά, μεγαλώνει σε υψόμετρο 1.800 μέτρων στην μικροπεριοχή Volcan, Silla de la Panto και έχει φυσική επεξεργασία. Για το προφίλ του καφέ, η ομάδα της Taf συνεργάστηκε με την Ninety Plus, σε επίσκεψή της στον Παναμά, ενώ ο χαρακτήρας του ολοκληρώθηκε στο Taf Roastery με το επιδέξιο καβούρδισμα από τον Ηλία Ταλούμη. 

Το Brew Lab -που βρίσκεται στον αριθμό 3 της οδού Στασικράτους, στη Λευκωσία- είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του καφέ Taf στην Κύπρο. Η Taf δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται καθώς πέρσι, ο head barista της εταιρείας, Στέφανος Δωματιώτης, στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο World Brewers Cup 2014 και ο Χρήστος Λουκάκης, κατέκτησε την 3η θέση στο World Barista Championship 2014. Τον Ιούνιο του 2014, ο Γιάννης Ταλούμης, ο ιδρυτής της Taf, τιμήθηκε για το σύνολο της προσφοράς του στην κατηγορία Lifetime Achievement των Awards for Coffee Excellence, που απονεμήθηκαν από τη Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!