GOOD LIFE

Έτσι θα κάνετε detox μέσα σε μόλις 15 ώρες

Το να καταφέρετε να αποβάλλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας είναι σχετικά απλό και απαιτεί μόλις λίγες ώρες.

Το detox πέρα από το γεγονός πως θα σας χαρίσει υγεία και ευεξία, θα σας βοηθήσει να δείτε άμεσα αποτελέσματα στο δέρμα σας ενώ θα βοηθήσει και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας αε περίπτωση που θέλετε να κάνετε δίαιτα και έχετε στόχο το αδυνάτισμα.


Το ακόλουθο πρόγραμμα detox διάρκειας μόλις 15 ωρών το διαβάσαμε στο elle.gr και είναι απλό και άρα ιδανικό ακόμα και για αυτούς που δοκιμάζουν πρώτη φορά κάτι τέτοιο.

Η φιλοσοφία
Βασίζεται σε ροφήματα που καθαρίζουν σε βάθος από τις τοξίνες. Ξεκινά από το βράδυ και ολοκληρώνεται με ένα πλούσιο μεσημεριανό..

Η διατροφή
Το προηγούμενο βράδυ στις 8
Σε ένα κατσαρολάκι με νερό βράζετε τσουκνίδα, λεμονόχορτο, γλυκάνισο, μάραθο και πίνετε το ρόφημα αμέσως μετά το δείπνο. Αν διψάσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας, προτιμήστε ένα αφέψημα από αστεροειδή γλυκάνισο, μελισσόχορτο ή λεμονόχορτο.

Μόλις ξυπνήσετε
Σε ένα μεγάλο μπολ με χλιαρό νερό ρίχνετε 1 κομμάτι τζίντζερ 2 εκ., 1 κλωναράκι φρέσκια σιτρονέλα και 1/2 λεμόνι κομμένο σε φέτες. Αφήνετε για λίγο τα υλικά να αναμειχθούν και πίνετε το ρόφημα.

Για δεκατιανό
1 φλιτζ. τσάι με μπαχαρικά (κανέλα, κάρδαμο, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, κόλιαντρο, κύμινο).

Βασικό γεύμα
Ολοκληρώνετε το detox πίνοντας κατά τις 12:30 ένα φρέσκο smoothie, το οποίο θα φτιάξετε χτυπώντας στο μπλέντερ 1 μήλο, 1 κλωναράκι σέλινο και το χυμό από 1 βιολογικό λεμόνι. Μία ώρα αργότερα μπορείτε να ετοιμάσετε ένα μπολ ζωμό λαχανικών μαζί με φιλέτο ψαριού, 50 γραμμ. ρύζι και 1 κολοκύθι, όλα μαγειρεμένα στον ατμό. Περιχύνετε το πιάτο με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!