GOOD LIFE

Μάθε γιατί όσοι έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες θεωρούνται τυχεροί

Αν τυγχάνει αυτές τις μέρες, να έχεις τα γενέθλιά σου, τότε σίγουρα θα χαρείς με τα ευρήματα ερευνών και μελετών για όσους έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Η εφημερίδα Journal of Social Sciences έκατσε μια έρευνα εξετάζοντας τις ημερομηνίες γέννησης των μεγαλύτερων celebrities, πολιτικών κι επιστημόνων και κατέληξε στο συμπέρασμα πως πολλοί από αυτούς ήρθαν στον κόσμο είτε Γενάρη είτε Φλεβάρη. 

Για την ακρίβεια διαπιστώθηκε ότι πολλοί celebrities έχουν γεννηθεί μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου.

Πετυχημένες προσωπικοτήτες όπως οι Jennifer Aniston, Cristiano Ronaldo, Ronda Rousey, Harry Styles και Oprah, έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες.
Άλλη μία μελέτη που έγινε επί του θέματος, από την UK Office of National Statistics, έδειξε κι αυτή με τη σειρά της πως τα άτομα που έχουν γεννηθεί στις αρχές του χρόνου, έχουν χτίσει αξιοπρεπείς καριέρες. Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα του έτους φαίνεται να έχουν την τάση να κατακτήσουν διευθυντικές θέσεις στη πορεία της ζωής τους και στην καριέρα τους, ενώ εκείνοι που γεννιούνται τον Φεβρουάριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να στραφούν στις τέχνες. 


Τέλος και η βρετανική εφημερίδα η Mirror δημοσίευσε μία μελέτη, η οποία συγκέντρωσε πληροφορίες των τελευταίων 10 χρόνων από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου και κατέληξε στο ότι το 10% των CEOs ήταν γεννημένοι τον Ιανουάριο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!