GOOD LIFE

Έκθεση Duxiana Experience : Ζήστε την εμπειρία αυτών των υψηλής ποιότητας κρεβατιών

Για να γιορτάσει την 25η επέτειό της στην Κύπρο, η Duxiana παρουσιάζει τρία κλασικά κρεβάτια DUX σε μια έκθεση που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Dionysos Central στην Κάτω Πάφο.

Tα σουηδικά εργονομικά κρεβάτια DUX κατασκευάζονται με την ίδια τελειότητα και υψηλή αισθητική απο το 1926 και πωλούνται σε 30 χώρες. Πρωτοπορώντας, τα κρεβάτια DUX είναι χειροποίητα με φυσικά υλικά και χρησιμοποιούν τις πιο προηγμένες τεχνολογικές μεθόδους για να δημιουργήσουν ένα από τα πιο άνετα κρεβάτια, αν όχι ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ στον κόσμο. Ένα κρεβάτι DUX είναι ένα όχημα για την ευεξία καθώς ο ύπνος είναι η μόνη στιγμή που το σώμα σας μπορεί να επιδιορθωθεί, να αναδομηθεί και αποκατασταθεί. Με τον εστιασμό της Duxiana στην κατάκτηση της επιστήμης του ύπνου και τον σύγχρονο σκανδιναβικό σχεδιασμό, το κρεβάτι DUX είναι μια ανεκτίμητη επένδυση ζωής.

Eπισκεφτείτε την έκθεση Duxiana Experience για να δείτε και να ζήσετε την εμπειρία αυτών των υψηλής ποιότητας κρεβατιών. 

Από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο Διόνυσος στην Πάφο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!