GOOD LIFE

Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο Parklane Resort & Spa

Με τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα διάχυτη στους χώρους και στους ανθρώπους του, το Parklane Resort & Spa σας προσκαλεί σε μια πρωτότυπη εορταστική περίοδο που θα ζεστάνει την καρδιά σας.

Ζήστε μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές και απολαύστε μια ποικιλία από εορταστικές δραστηριότητες που έχουν επιλεχθεί πολύ προσεκτικά από την έμπειρη ομάδα του Parklane Resort & Spa για να διασκεδάσουν εσάς και τα παιδιά σας.

Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου έχουν ετοιμάσει δελεαστικές επιλογές που θα γοητεύσουν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Επιλέξτε να περάσετε ένα γαλήνιο απόγευμα στο κοσμοπολίτικο Gallery, δοκιμάζοντας απογευματινό τσάι και όλα τα νόστιμα συνοδευτικά. Νιώστε την μαγεία των ημερών ακούγοντας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από χορωδίες.

Το βραδύ μπορείτε να απολαύσετε εξωτικά κοκτέιλ και αφεθείτε στους σαγηνευτικούς ήχους του βιολιού της Lia Violin.

Γευτείτε γαστρονομικές δημιουργίες φτιαγμένες ειδικά για αυτήν την γιορτινή περίοδο σε συνδυασμό με ζωντανή Jazz μουσική με τα πιο δημοφιλή κομμάτια.

Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σας περιμένουν μοναδικά μαγευτικά πακέτα διαμονής και διασκέδασης, τα οποία περιλαμβάνουν σαγηνευτικά μενού και φαντασμαγορικό πρόγραμμα με Aerial ακροβάτες, τους Jam Hot Showband, DJ και άλλες εκπλήξεις.

Φέτος, ζήστε την απόλυτη μαγεία των γιορτών στο Parklane Resort & Spa που σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες!

Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε:
T 25 862000 |E RESERVATIONS@PARKLANECYPRUS.COM | WWW.PARKLANECYPRUS.COM

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!