GOOD LIFE

Retromania: 4 items για τους λάτρεις της μουσικής

Η μουσική είναι πράγματι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αυτό όμως που μετράει στον ήχο είναι η ποιότητα. Γι' αυτό επιλέξαμε 4 σύγχρονα κομμάτια που κάθε υποψιασμένος μουσικόφιλος θα θέλει στη συλλογή του.

Για τους λάτρεις του βινυλίου

Η Crosley έφτιαξε ένα καινοτόμο πικάπ που το ονόμασε Revolution Turntable και το οποίο έχει κάτι από τα παλιά 60's πικάπ στον σχεδιασμό του. Είναι φορητό, λειτουργεί με μπαταρίες πικάπ και γίνεται ψηφιακό με τη χρήση USB. Διαθέτει και δέκτη ραδιοφώνου.

Για εκείνους που ξεχωρίζουν την ποιότητα του ήχου

Το Soundbomb  είναι ένα δυνατό, κινητό ηχείο σε πρωτότυπο σχήμα vintage βαλίτσας, που μπορεί να παίξει μουσική από οποιαδήποτε συσκευή αρκεί αυτή να είναι συνδεδεμένη μέσω Bluetooth. Δέχεται μικρόφωνο αλλά και ηχοσύστημα. Η έξυπνη λαβή κάνει πιο εύκολη τη μεταφορά.

Για όσους είναι κολλημένοι με το ραδιόφωνο

Ένα απόλυτα μίνιμαλ ραδιόφωνο που πιάνει AM/FM και σε κάνει να αναπολείς τις παλιές μέρες του ραδιοφώνου. Συνδέεται με iPod ή και άλλες ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής ήχου.

Για όσους αναπολούν τα ηχοσυστήματα

Με μινιμαλιστικό στιλ και απλές γραμμές, το πικάπ Crosley Player παίζει και στις τρεις ταχύτητες τους δίσκους βινυλίου, ενώ διαθέτει αναλογικό ραδιόφωνο AM/FM, όπως παλιά, και είσοδο για σύνδεση MP3 players ή άλλες συσκευές. Είναι το απόλυτο retro chic αντικείμενο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!