GOOD LIFE

Η Coffee Island απέκτησε Αποκλειστική Ζώνη καφέ στη Βραζιλία

Η Coffee Island, η εταιρεία που αριθμεί σήμερα 291 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, συνεχίζει την προσπάθειά της για την αναζήτηση της ποιοτικής πρώτης ύλης.

Στα πλαίσια αυτής της αναζήτησης ποιοτικού καφέ από κάθε γωνιά τους πλανήτη, η Coffee Island ανακοινώνει την απόκτηση της Exclusive Area Brazil η οποία αποτελεί την αποκλειστική συνεργασία της Coffee Island με την φάρμα Fazenda Nossa Senhora Ararecida που βρίσκεται στην περιοχή Alta Mogiana της Βραζιλίας. Η Exclusive Area Brazil αφορά τη δέσμευση μιας συγκεκριμένης έκτασης γης για την αποκλειστική διάθεση ωμού καφέ προς την εταιρεία.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι από τις σημαντικότερες στην παραγωγή καφέ στο Sao Paolo της Βραζιλίας. Βρίσκεται σε ένα οροπέδιο με υψόμετρο μεταξύ 800 μέτρων και 1200 μέτρων, έχει μια μέση ετήσια θερμοκρασία 19,5 º C με βροχοπτώσεις περίπου 1.700 μμ/έτος, κυρίως το καλοκαίρι και οι οποίες εναλλάσσονται με περιόδους ξηρασίας το χειμώνα. Η περιοχή αυτή αποτελεί σήμερα έναν παραδοσιακό παραγωγό του καλύτερου καφέ στο Σάο Πάολο, λόγω του υψόμετρου, του κλίματος και της εκτεταμένης εμπειρίας στην παραγωγή του καφέ. Είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την προσφορά προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και παράγει καφέ Arabica, με εξαιρετικό σώμα και ισορροπημένη οξύτητα, ιδιαίτερη φυσική γλυκύτητα και καραμελωμένο άρωμα.

Η Coffee Island ακολουθώντας πιστά την πολίτική της στο πλαίσιο του direct trade, δηλαδή στις άμεσες συνεργασίες με τους μεμονωμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ πέτυχε την μακροχρόνια συνεργασία με τη φάρμα Fazenda Nossa Senhora Ararecida. Με τον τρόπο αυτό διασφάλισε τη συγκομιδή και την επεξεργασία του συγκεκριμένου είδους καφέ προκειμένου να παρέχει σε όλους τους πελάτες της ποιοτικό καφέ διατηρώντας όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προέλευσής του. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!