GOOD LIFE

Σε αυτό το γραφείο θα ήθελες να δουλεύεις

Το αρχιτεκτονικό studio Suppose Design Office στο Τόκυο ανακαίνισε ένα παλιό κτίριο για τις δικές του ανάγκες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι και το κλειδί στην αρτιότητα του χώρου. Ξύλο, steel και τσιμέντο, δένουν αρμονικά και δημιουργούν ατμόσφαιρα. Υλικά που υπήρχαν στον χώρο ουσιαστικά παρέμειναν γιατί όπως λένε οι ίδιοι οι δημιουργοί, όταν επαναπροσδιορίζεις ένα χώρο με βάση τα υλικά του, μπορεί ένα νέο σχέδιο να δημιουργηθεί.

Αυτό που επίσης κάνει μοναδικό το χώρο είναι ότι αποκάλυψαν τα δομικά υλικά του όπως το τσιμέντο στους τοίχους.

Οι πιο private χώροι καθώς και τα ντουλαπια είναι κρυμμένα πίσω από γαλβανιζέ μεταλλικές πόρτες, ενώ μια βιβλιοθήκη δίνει ένα τόνο intellectual στο 65 τμ. γραφείο.

Το μεγάλο ξύλινο τραπέζι για τις συνεδριάσεις με τις διαφορετικές καρέκλες μοιάζει informal και δίνει τη φιλοσοφία του γραφείου.

Πρωτότυπος και ο χώρος της υποδοχής που βρίσκεται μπροστά από την κουζίνα, που φιλοδοξεί να παίξει το ρόλο του καφέ για τους εργαζομένους.

Τέλος, τα γραφεία θα ανοίξουν και για το κοινό, σύμφωνα με το dezeen, κι αυτό είναι μια πρωτοτυπία του συγκεκριμένου ιαπωνέζικου αρχιτεκτονικού γραφείου, αφού η είσοδος έχει σχεδιαστεί για κατάστημα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!