GOOD LIFE

Ο Κόναν ο Βάρβαρος επιστρέφει

Έχουν περάσει 33 χρόνια από την προβολή της θρυλικής ταινίας Κόναν ο Βάρβαρος που απογείωσε την καριέρα του Arnold Schwarzenegger.

Τώρα η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να γυρίσει τη συνέχεια της ταινίας με τίτλο «Ο θρύλος του Κόναν» (Legend of Conan), με παραγωγό τον Chris Morgan (γνωστός από το «Furious 7») και μάλιστα στην ταινία θα εμφανίζεται και πάλι ο Arnold. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TheArnoldFans.com «ο θρύλος του Κόναν θα είναι μια λογική προέκταση του χαρακτήρα της ταινίας του 1982, τριάντα χρόνια αργότερα».
Παράλληλα αποκάλυψε, ότι τουλάχιστον τρεις χαρακτήρες από την προηγούμενη ταινία θα υπάρχουν και στη νέα, χωρίς όμως να προδιορίζει ποιοι. Οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν επισκεφτεί την Ισπανία και την Κολομβία, προκειμένου να επιλεγεί ο τόπος των γυρισμάτων, δήλωσε ο συμπαραγωγός της ταινίας και επισήμανε ότι τα γυρίσματα προγραμματίζονται για το φθινόπωρο.
Μιλώντας στο «TheArnoldFans.com», ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι περιμένει να διαβάσει και το τελικό σενάριο της ταινίας, ωστόσο υπογράμμισε ότι τα πρώτα κείμενα που είδε, είναι απίστευτα καλογραμμένα.«Είναι μεγάλη τιμή για μένα στα 67 μου χρόνια να με καλούν να παίξω σε ταινίες δράσης, είτε πρόκειται για τον Εξολοθρευτή, είτε τώρα για τον Κόναν. Αυτό είναι φανταστικό» ανέφερε ο Arnold

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!