GOOD LIFE

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα ο διάσημος ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο διάσημος ηθοποιός που είχε μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά του και καλούσε τους πάντες να κόψουν το τσιγάρο, πέθανε σε ηλικία 66 ετών στο σπίτι του περιστοιχισμένος από συγγενείς λαο φίλους. O ηθοποιός είχε νοσηλευτεί στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» κάνοντας θεραπείες και δίνοντας πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα. 

Τον Σεπτέμβριο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο της θεραπείας του. Τότε είχε ευχαριστήσει μέσω της σελίδας του στο facebook όλο τον κόσμο που του στεκόταν και του έδινε δύναμη με τα μηνύματά του.

"Καλημέρα… Καλό Σ/Κ… Από το σπίτι… Φιλιά σε όλους… Να περνάτε καλά… Ευχαριστώ για τις χιλιάδες ευχές την αγάπη σας, την στήριξη, την δύναμη που μου δίνετε… Ευχαριστώ εγώ και η οικογένεια μου"  είχε γράψει. 

Τώρα το προφίλ του στο Facebook έχει γεμίσει με μηνύματα από φίλους και απλούς ανθρώπους που αποχαιρετούν τον ηθοποιό που λάτρεψε το τηλεοπτικό και θεατρόφιλο κοινό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!