GOOD LIFE

7 χρήσεις της βότκας που ίσως δεν ξέρατε

To ξέρατε πως με την βότκα μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να λάμπει; Πως κάνει καλό στα μαλλιά; Ε λοιπόν η βότκα δεν είναι ιδανική μόνο για ποτά, κοκτέιλ και σφηνάκια.

Η βότκα είναι απόσταγμα δημητριακών και αυτό το... αλκοολούχο «νεράκι», (αυτό σημαίνει η λέξη βότκα στη ρωσική γλώσσα), μπορεί να σας απαλλάξει από τη χρήση μερικών χημικών προϊόντων καθαρισμού και να σας προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα με το μικρότερα κόστος και τη λιγότερη περιβαλλοντική επιβάρυνση. Δείτε 6+1 χρήσεις της βίτκας που ίσως δεν τις είχατε ποτέ φανταστεί. 
1. Γυαλί Για το καθάρισμα γυάλινων επιφανειών και καθρεπτών χρησιμοποιήστε ίση ποσότητα βότκα αραιωμένη με ίση ποσότητα νερού. Εντάξει, αν πέσει και λίγη παραπάνω βότκα κακό δεν θα κάνει! Εκτός ότι θα καθαρίσει σε βάθος τις γυάλινες επιφάνειες θα τους χαρίσει μια λάμψη μοναδική.


2. Στρώμα Μια απολύμανση τουλάχιστον της εξωτερικής επιφάνειες του στρώματός σας κάθε φορά που αλλάζετε τα σεντόνια σας δεν βλάπτει! Χρησιμοποιήστε βότκα με νερό για να το ψεκάζετε ανά καιρό. Η υψηλή περιεκτικότητα της βότκα σε οινόπνευμα θα «καθαρίσει» λίγο την κατάσταση από μικροοργανισμούς και παράσιτα που συγκατοικούν στο στρώμα σας. Μονάχα μην ξεχάσετε πως πρέπει να στεγνώνει τελείως το στρώμα πριν εφαρμόσετε σε αυτό το σεντόνι 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!