GOOD LIFE

11 βήματα για να φτιάξετε το πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το αντικείμενο που θα μονοπωλήσει την προσοχή και τη δική σας και των επισκεπτών σας για όλες τις γιορτές.

 Έτσι, είναι μια άριστη ευκαιρία για να κάνετε εντύπωση και να ομορφύνετε τον χώρο σας. Ορίστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να το πετύχετε.

1 Επιλογή δέντρου 

Η πιο σημαντικά απόφαση που έχετε να πάρετε είναι αυτή της επιλογής του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Αποφασίστε αν θα στολίσετε αληθινό η ψέυτικο δέντρο και έπειτα περάστε στα υπόλοιπα βήματα. Αν σας αρέσει να στολίζετε ψεύτικο δέντρο (είναι το καλύτερο για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος) τότε επιλέξτε κάποιο με πλούσια κλαδιά που θα δείχνει εντυπωσιακό από μόνο του. Επενδύστε σε ένα καλό δέντρο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα στολίζετε για πολλά χρόνια. Φέτος κυκλοφορούν στο εμπόριο και δέντρα τα οποία έχουν μια φυσική κίνηση θυμίζοντας τα δέντρα που βρίσκονται έξω στη φύση. Και αυτά είναι μια όμορφη επιλογή.

2 Θέση 

Αρχικά πρέπει να αποφασίσετε που θα στήσετε το δέντρο σας. Επιλέξτε να είναι κοντά σε πρίζα και κοντά σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα. Με αυτό τον τρόπο εκτός από τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας θα συμβάλετε και στη γενικότερη εικόνα της γειτονιάς! Αν έχετε τζάκι, βάλτε το δέντρο σε απόσταση ασφαλείας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!