GOOD LIFE

Αυτός ο άνδρας εισπράτει 4000 δολάρια κάθε φορά που κόβει φέτες [βίντεο]

Το να κόβεις φέτες είναι τέχνη; Και αν ναι πόσο ακριβά μπορεί να χρεωθεί; Ο Florencio Sanchidrián, έχει όντως κάνει τον τεμαχισμό σε φέτες τέχνη και πληρώνεται αδρά για αυτό.

Στα 55 του χρόνια ο  Ισπανός Florencio Sanchidrián, θεωρείται η απόλυτη αυθεντία στον κόσμο στον τεμαχισμό του ισπανικού χαμόν (jamon). Και κάθε φορά που κάποιος του ζητά να τεμαχίσει ένα χοιρινό μπούτι για να φτιάξει φέτες του πασίγνωστου ισπανικού αλλαντικού, ο Florencio γίνεται πλουσιότερος κατά 4.000 δολάρια.
Οι τεμαχιστές χαμόν είναι αρκετοί στην Ισπανία, και συχνά καλούνται να επιδείξουν τις ικανότητές τους σε τελετές και επίσημα δείπνα καθώς η παραδοσιακή τους τεχνική στον τεμαχισμό του χαμόν είναι πραγματικά εντυπωσιακή και λειτουργεί συχνά ακόμα και σαν τουριστική ατραξιόν. Αυτοί όμως συνήθως αμοίβονται περίπου 250 δολάρια για να δείξουν τις τεχνικές τους. 
Όμως ο Florencio Sanchidrián έχει καταφέρει να κάνει τον τεμαχισμό χαμόν ένα κανονικό σόου με τον ίδιο να επιμένει πως απαιτείται ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος που κόβει το κάθε κομματάκι για να αναδείξει στον υπέρτατο βαθμό την γεύση και τα αρώματά του. Μάλιστα έχει κάνει επιδείξεις της τέχνης του σε δείπνο του προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, σε δείπνα της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και παρουσία ηγετών δεκάδων κρατών, αλλά και για λογαριασμό celebrities όπως ο David Beckham και ο Robert DeNiro ενώ έχει συμμετάσχει ακόμα και στην τελετή απονομής των Όσκαρ. 

Δείτε τί θαύματα κάνει κάθε φορά που ακονίζει τα μαχαίρια του.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!