GOOD LIFE

Πώς να "εξαφανίσετε" τα καλώδια από το σπίτι σας

Χρησιμοποιώντας ένα γραφείο και έχοντας τοποθετήσει πάνω του ηλεκτρικές συσκευές, όπως έναν ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα αξεσουάρ του, είναι αναπόφευκτο να μην δημιουργηθεί μια μάζα μπερδεμένων καλωδίων πίσω από αυτό.

Το θέαμα, όμως, των μη τακτοποιημένων καλωδίων, όπως είναι φυσικό, έρχεται σε αντίθεση με την υπόλοιπη αισθητική του σπιτιού. Γι’ αυτό σας προτείνουμε ένα τρικ για να τα εμφανίζετε και να τα εξαφανίζετε σαν μάγοι με μια μόνο κίνηση, κάθε φορά που το επιθυμείτε εσείς.

Πλάτη γραφείου Τη λύση έρχεται να δώσει ένα κομμάτι ύφασμα. Μετρήστε τις διαστάσεις του γραφείου σας και με βάση αυτές αγοράστε από ένα κατάστημα με υφάσματα ένα μονόχρωμο και χοντρό ύφασμα που να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού. Αν οι τοίχοι σας είναι λευκοί και το έπιπλο του γραφείου σας σε έντονο, σκούρο χρώμα επιλέξτε ένα μαύρο ύφασμα για μεγαλύτερη αντίθεση. Το ύφασμα που θα τοποθετήσετε θα τραβάει τα βλέμματα, χωρίς κανείς να γνωρίζει οτι πίσω από αυτό κρύβονται τα αντιαισθητικά και ενοχλητικά καλώδια των συσκευών σας.

Για να το κρεμάσετε και να καλύψετε, εκτός από τα καλώδια, και την πλάτη του γραφείου σας, χρησιμοποιήστε λωρίδες σκράτς που πουλάνε με το μέτρο σε καταστήματα με εργαλεία και είδη σπιτιού. Κολλήστε με ταινία διπλής επικολλήσεως την μια όψη του σκρατς περιμετρικά γύρω από το γραφείο. Ράψτε την άλλη όψη του σκρατς περιμετρικά πάλι και στις 4 γωνίες του υφάσματος και κολλήστε το με αυτόν τον τρόπο γύρω από το γραφείο. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να το ξεκολλήσετε, να το αφαιρέσετε και να το πλύνετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!