GOOD LIFE

Mια ακόμη γκάφα και μια παράλειψη των φετινών βραβείων Όσκαρ

Η 89η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ σημαδεύτηκε από την απίστευτη γκάφα που έγινε στην παρουσίαση του Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Και ενώ το βίντεο με την λάθος ανακοίνωση του βραβείου κάνει το γύρο του κόσμου, τις τελευταίες ώρες αποκαλύφθηκε πως οι διοργανωτές έκαναν μια ακόμη γκάφα και μια παράλειψη.


Η γκάφα
Η παραγωγός Jan Chapman από την Αυστραλία έκπληκτη είδε το πρόσωπό της να προβάλλεται στην οθόνη των Όσκαρ, στο βίντεο - αφιέρωμα στους ανθρώπους του κινηματογράφου που έφυγαν από τη ζωή μέσα στην προηγούμενη χρονιά.

Οι διοργανωτές κατά λάθος έιχαν βάλει το πρόσωπο της Chapman στην καρτέλα για το θάνατο της Janet Patterson, μιας διάσημης σχεδιάστριας κοστουμιών από την Αυστραλία (είχε εργαστεί για ταινίες όπως το "Μαθήματα Πιάνου", "Oscar και Lucinda" κ.ά.) η οποία απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016.

Η Chapman μιλώντας στο Variety αφού διαβεβαίωσε τους πάντες πως "Είμαι ζωντανή και καλά στην υγεία μου. Συνεχίζω να εργάζομαι ως παραγωγός" τόνισε πως "H Janet Patterson ήταν πολύ όμορφη και είχε προταθεί τέσσερις φορές για βραβείο Όσκαρ" και δήλωσε πως θεωρεί πως είναι πραγματικά απογοητευτικό που ένα τέτοιο σφάλμα δεν ανακαλύφθηκε νωρίτερα. 


H Jan


Η Janet


H παράλειψη
Όμως έξαλλοι με τους διοργανωτές των Όσκαρ και τους δημιουργούς του βίντεο - αφιερώματος στη μνήμη εκλιπόντων ηθοποιών και ανθρώπων της 7ης τέχνης, είναι και τα μέλη της οικογένειας Arquette (σχεδόν όλοι είναι ηθοποιοί). Συγκεκριμένα η Patricia Arquette παραχώρησε το βράδυ της Δευτπερας συνέντευξη στο Entertainment Tonight και είπε πως είναι μεγάλη παράλειψη το γεγονός πως δεν έβαλαν στο "In memoriam" βίντεο το όνομά της αδελφής της και διάσημης τρανσέξουαλ ηθοποιού Alexis Arquette. H Alexis, πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο από καρδιακή ανακοπή σε ηλικια 47 ετών και όπως τόνισε η Patricia Arquette, η αδελφή της ήταν διάσημη για την ακτιβιστική της δράση και είχε περισσότερους από 70 τίτλους ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στο πλούσιο βιογραφικό της ως ηθοποιός. Τέλος η Patricia είπε πως θεωρεί πως η παράλειψη του ονόματός της Alexis ήταν μεγάλο λάθος.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!