GOOD LIFE

Τα Starbucks ανοίγουν το πρώτο κατάστημα για πελάτες με προβλήματα ακοής

Πολλά θετικά σχόλια έχει αποσπάσει η πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρίας Starbucks, για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος που θα απευθύνεται σε άτομα που είναι κωφάλαλα ή αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Η γνωστή αλυσίδα ανακοίνωσε πως αναζητά για να προσλάβει ως προσωπικό στο νέο της κατάστημα, που θα ανοίξει σύντομα στις ΗΠΑ, άτομα που γνωρίζουν τη νοηματική γλώσσα.


Όλα τα μέλη του προσωπικού στο νέο κατάστημα θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους πελάτες στη νοηματική γλώσσα, ενώ η εταιρία ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο κατάστημα θα έχει και ειδικές σημάνσεις στο χώρο, αλλά και ειδικούς καταλόγους για να κάνει εύκολη την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση των ατόμων με προβλήματα ακοής, ενώ ήδη έχει ετοιμάσει και μια σειρά προϊόντων Starbucks, που φτιάχτηκαν από άτομα με προβλήματα ακοής, τα οποία θα πωλούνται αποκλειστικά στο νέο κατάστημα.

Η λογική της εταιρείας είναι πως όλοι θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ένα καλό καφέ και η είδηση έγινε δεκτή με θετικά σχόλια από όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!