GOOD LIFE

Το σπίτι τους εμφανίστηκε σε ταινία θρίλερ και κάνουν μήνυση στην Warner Bros

Το 2013 κυκλοφόρησε η ταινία θρίλερ The Conjuring που υποτίθεται πως βασίζονταν σε μια πραγματική ιστορία στοιχειωμένου σπιτιού.

Η ταινία έδειχνε τα μεταφυσικά φαινόμενα σε ένα σπίτι, στο οποίο τη δεκαετία του 70 κατοικούσε η οικογένεια Perron η οποία ζήτησε την συνδρομή "ειδικών" για να αντιμετωπίσει τα περίεργα φαινόμενα που εμφανίζονταν στην οικία τους.
Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του σπιτιού που βρίσκεται στο Rhode Island των ΗΠΑ, μηνύουν την εταιρεία παραγωγής Warner Bros γιατί ισχυρίζονται πως από όταν κυκλοφόρησε η ταινία τους παρενοχλούν διαρκώς άγνωστοι κυνηγοί φαντασμάτων. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, Norma Sutcliffe και Gerry Helfrich, σε δημοσίευμα της Boston Globe, κατηγορούν την εταιρεία πως δεν φρόντισε να κρύψει ποιά είναι η διεύθυνση του αληθινού σπιτιού στο οποίο αναφέρεται η ταινία, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει την ησυχία τους και για αυτό μηνύουν την εταιρεία. Οι ίδιοι λένε πως φρόντισαν να περιφράξουν το αγρόκτημά τους και να βάλουν παντού προειδοποιητικές πινακίδες, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τους επίδοξους κυνηγούς φαντασμάτων. Τέλος προσθέτουν πως το σπίτι δεν είναι στοιχειωμένο 
Από την μεριά της η Warner Bros αναφέρει πως δεν έχει δει ακόμα το περιεχόμενο της μήνυσης, ούτε έχει φτάσει σχετικό έγγραφο στα χέρια τους. 
Παράλληλα τα media θυμίζουν πως λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία της ταινίας η ιδιοκτήτρια του σπιτιού Norma Sutcliffe, είχε οικειοθελώς εμφανιστεί σε βίντεο που έκανε μία συγγενής της οικογένειας Perron και μιλούσε για παράξενα φαινόμενα στο σπίτι της, το οποίο και έδειχνε στην κάμερα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!