GOSSIP

Ο Αντρέας Γεωργίου μίλησε για το πως έχει ονειρευτεί τον επικείμενο γάμο του

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα της Κύπρου θα γίνει ο γάμος του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου και το ερωτευμένο ζευγάρι, ελπίζει να είναι ο γάμος του όπως τον έχει ονειρευτεί και για τα γαμήλια πλάνα του μίλησε τώρα ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Συγκεκριμένα ο ίδιος  μίλησε για τον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου σε μια συνέντευξη που έδωσε, ως καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο της «Μεγάλης Εικόνας» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του, που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου, έδειξε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μιλάει για το πώς ονειρεύεται τον γάμο του που θα γίνει σε λίγο καιρό.

«Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο, είναι μία μέρα όλο αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Θέλω να κάνω το παραδοσιακό, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε» είπε χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Ποια είναι η σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου με την οποία θα παντρευτεί

H Σιμώνη Χριστοδούλου δουλεύει ως make up artist και έχει συνεργαστεί σε αρκετά projects του Αντρέα Γεωργίου, μεταξύ των οποίων και η τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια όταν συνεργάστηκαν στη σειρά «Τατουάζ». Σύντομα έγιναν ζευγάρι αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τον Νοέμβριο του 2018.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!