GOOD LIFE

O Γιάνης Βαρουφάκης στη λίστα του Guardian με τα fashion icons του 2015

Στη λίστα με τους ηγέτες του στυλ για τη χρονιά που τελειώνει, ο βρετανικός Guardian εντάσσει και τον Έλληνα πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Σε ανασκόπησή του για το 2015, στην ενότητα "Μόδα", ο Guardian, με δημοσίευμά του που ανέβηκε χθες στην ιστοσελίδα του, ανακοινώνει τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2015 με το στυλ τους και έκαναν fashion statement με τις εμφανίσεις τους. 
Έτσι μαζί με τραγουδιστές όπως οι Justin Bieber και Zayn Malik, ηθοποιούς όπως η Cookie Lyon της τηλεοπτικής σειράς Empire και φυσικά μαζί με τη διαβόητη Caitlyn Jenner, στη λίστα φιγουράρει και ο Γιάνης Βαρουφάκης (ο μόνος πολιτικός στη λίστα) με το άρθρο που συνοδεύει τη φωτογραφία να κάνει αναφορά στο δερμάτινο τζάκετ που φόρεσε στην συνάντησή του με τον Βρετανό πρωθυπουργό. Παράλληλα ο Guardian τον αποκαλεί "κακό αγόρι του αντι-καπιταλισμού" και περιλαμβάνει και τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τον Βαρουφάκη: "Μπορείς να τον κατηγορήσεις όσο θέλεις για το πολιτικό του πλάνο, για τις δηλώσεις του και για το γούστο του στα πουκάμισα, αλλά δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις πως έκλεψε λεφτά του ελληνικού λαού". 


 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!