GOOD LIFE

MAG's list: Οι 5 αγαπημένες στιγμές της Ζαχαρούλας Κληματσάκη για το 2015

To Sigmalive Magazine ζήτησε από τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη, μία ταλαντούχα ηθοποιό και μουσικό, να μοιραστεί μαζί μας τις 5 αγαπημένες στιγμές της που ξεχώρισε για τη χρονιά που φεύγει.

Λίγο πριν την ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Κάππα για να παίξει μία ακόμα Κυριακή μαζί με τους Κώστα Αρζόγλου, Αρετή Κετιμέ, Νικόλα Φραγκιουδάκη, Φάνη Παυλόπουλο και πολλούς ακόμα, στο έργο «Το μόνο της ζωής του ταξείδιον» του Γεωργίου Βιζυηνού, η Ζαχαρούλα Κληματσάκη βρήκε λίγο χρόνο να κάνει τη δική της προσωπική ανασκόπηση για το 2015 και να ξεχωρίσει 5 αγαπημένες στιγμές που της έχουν μείνει στο μυαλό. 

1. Όταν πήρα στα χέρια μου τον καινούριο δίσκο της Lana Del Rey με τον τίτλο Honeymoon και τον έβαλα να παίξει στο πικ απ μου. Οι μουσικές της και η φωνή της μου γαληνεύουν το μυαλό και την ψυχή. 

2. Όταν κάναμε τα γυρίσματα του νέου videoclip μου «Όμορφοι σαν έγκλημα» με τον @Fanella μόνο με τη χρήση του Iphone του και πηγαίναμε σε αυτά τα υπέροχα μέρη στην Αθήνα που μόνο αυτός γνωρίζει.

3. Όταν βρέθηκα στην ίδια σκηνή με τον αγαπημένο μου Καραγκιόζη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια και έζησα τα πιο ευτυχισμένα μου Χριστούγεννα

4. Όταν οι δυο μου γάτοι έκατσαν επιτέλους ο ένας πλάι στον άλλον, χωρίς να μαλλιοτραβηχτούν. Έγινε μόνο μια φορά, αλλά συνεχίζω να ελπίζω ότι στο μέλλον θα αγαπηθούν παράφορα.

5. Όταν ο αγαπημένος μικρός ανιψιός μου είδε για πρώτη φορά θεατρική παράσταση («Το μόνο ταξίδι της ζωής του») και στο τέλος ήρθε και μου έδωσε τα πιο όμορφα λουλούδια και το πιο γλυκό φιλί του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!