GOOD LIFE

Κάποιοι είχαν την ιδέα να φτιάξουν οδοντόκρεμα με καφεΐνη [βίντεο]

Πώς θα σας φαίνονταν αν με το που βουρτσίζατε τα δόντια σας το πρωί, πέρνατε και μία γερή δόση καφεΐνης, χωρίς να πιείτε ούτε μία γουλιά καφέ;  

Αυτό σκέφτηκε ο Αμερικανός Dan Meropol, που δημιούργησε την οδοντόκρεμα Power Energy. 
Ο Dan είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Brown και αναζητούσε να βρει έναν τρόπο να πείσει τους ανθρώπους να προσέχουν περισσότερο τα δόντια τους, ειδικά όταν μέσα στη  σχολή του είδε, στατιστικά στοιχεία που έδειχναν πως το 50% των Αμερικανών βουρτσίζουν τα δόντια τους μόνο μία φορά την ημέρα. Η κοπέλα του είχε αρχικά την ιδέα, ο Dan ήταν σίγουρος πως κάτι αντίστοιχο θα κυκλοφορούσε ήδη στην αγορά αλλά έπειτα από έρευνα έκπληκτος διαπίστωσε πως δεν υπήρχε τέτοιο προϊόν.
Στα συν της οδοντόκρεμας που δημιούργησε είναι πως η καφεΐνη αρχίζει να δρα σχεδόν αμέσως και όχι ύστερα από 15 και πλέον λεπτά, όπως συμβαίνει όταν πίνουμε καφέ και επίσης, ο Dan θεωρεί πως κάποιος μπορεί με αυτή την οδοντόκρεμα να εξοικονομήσει χρήματα μειώνοντας τις δαπάνες για καθημερινούς καφέδες και παράλληλα θα φροντίζει πιο συχνά τα δόντια του.

Ο Dan ξεκίνησε crow funding μέσω διαδικτύου πριν από λίγες μόνο εβδομάδες και ήδη έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό του κεφαλαίου που χρειάζεται για να λανσάρει και να κυκλοφορήσει το προϊόν στην αγορά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!