GOOD LIFE

True story: Πουλιέται το πιο διάσημο... στοιχειωμένο βρετανικό σπίτι [βίντεο]

Είναι γνωστό ως The Cage - St Osyth ή αλλιώς " το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας" και τώρα αναζητά νέο "τολμηρό" ιδιοκτήτη.

Τα βρετανικά media αναφέρουν πως η πιο διάσημη και τρομακτική εξοχική κατοικία της χώρας αναζητά νέο ιδιοκτήτη.
Μέχρι σήμερα ιδιοκτήτρια του τρομακτικού cottage που βρίσκεται στο Essex, ήταν η 43χρονη Vanessa Mitchell, η οποία ισχυρίζεται πως το 2004 που αγόρασε το σπίτι δεν είχε ιδέα για την τρομακτική ιστορία που το συνοδεύει. Τώρα δηλώνει πως δεν αντέχει πια να ζει με τα φαντάσματα του σπιτιού και να βιώνει τα περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν εκεί.
Το σπίτι την εποχή του Μεσαίωνα λειτουργούσε ως φυλακή και εκεί φυλακίστηκαν πριν θανατωθούν δεκάδες μάγισσες (την εποχή του κυνηγιού των μαγισσών) μεταξύ των οποίων και η Ursula Kemp, μια από τις πιο διαβόητες μάγισσες της εποχής, η οποία κρεμάστηκε το 1582.
Έκτοτε οι θρύλοι θέλουν το σπίτι να είναι στοιχειωμένο με αίματα να εμφανίζονται στα πατώματα, τις ηλεκτρικές συσκευές να ανοιγοκλείνουν μόνες τους, να ακούγονται περίεργοι θόρυβοι, ενώ η ίδια η Vanessa ισχυρίζεται πως όταν ήταν έγκυος αισθάνθηκε κάποιον να την σπρώχνει βίαια και πως έχει δει άπειρες φορές τρομαχτικές φιγούρες να εμφανίζονται.
Η αλήθεια είναι πως η Vanessa είναι η μόνη που άντεξε να μείνει σε αυτό το σπίτι τόσο καιρό, αφού όλοι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του το εγκατέλειπαν σε λιγότερο από 4 χρόνια. Η ίδια αγόρασε το σπίτι έναντι 148,000 λιρών και τώρα το βγάζει σε πλειστηριασμό και λέει πως δεν την νοιάζει σε ποιά τιμή θα πουληθεί.
Πριν από περίπου 200 χρόνια ένας άλλος ιδιοκτήτης του σπιτιού το είχε αγοράσει έναντι 150 λιρών και αμέσως μετά το πούλησε για μόνο 50 λίρες πιθανά για να το ξεφορτωθεί.
Η Vanessa μίλησε στην Mirror και είπε πως θεωρεί πως υπάρχει κάτι δαιμονικό στο σπίτι, λέει πως για χρόνια ζήτησε την συνδρομή "ειδικών" για να την βοηθήσουν να "διώξει" τα κακά πνεύματα ενώ η Mirror δημοσιεύει και μία εικόνα που δείχνει κάτι που το άρθρο αποκαλεί "φάντασμα δαιμονικής κατσίκας"  και πως αυτό έχει κατατρομάξει την Vanessa. 
Πάντως σε μία χώρα όπως η Αγγλία, οπου ανθεί ακόμα και ο τουρισμός σε "στοιχειωμένα σπίτια" η αξία του εν λόγω ακινήτου μπορεί και να αυξηθεί και αρκετοί μιλούν ακόμα και για καλοστημένη απάτη.
Να σημειωθεί πως το σπίτι διαθέτει μέχρι και δική του ιστοσελίδα όπου έναντι συνδρομής μπορούσες να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο τα περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στο The Cage.
Δείτε την εικόνα της... "δαιμονικής κατσίκας", μία παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξη της Vanessa και άλλα βίντεο που δείχνουν σφαίρες να εμφανίζονται από το πουθενά και άλλα "περίεργα" φαινόμενα στο σπίτι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!