GOOD LIFE

Marios Brasil: «Όνειρο μου είναι να συνεργαστώ κάποια στιγμή με τον Σάκη Ρούβα»

Ο Marios Brasil είναι ένας νέος και ταλαντούχος καλλιτέχνης, που ήρθε για να ταράξει την ελληνική δισκογραφία με... βραζιλιάνικους ρυθμούς. 

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τα Mad Video Awards, ενώ αυτή τη περίοδο ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι που έχει τίτλο «Τόλμησε το» και ελπίζει πως θα είναι η νέα μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού. 

Πως προέκυψε το «nick name» Brasil;

Λόγω της καταγωγής μου, η οποία είναι Ελληνοβραζιλιάνικη και όσο αναφορά τα καλλιτεχνικά έχω μια τάση πιο πολύ προς την λάτιν μουσική και κουλτούρα. Έτσι και επέλεξα το «BRASIL» ως nick name.

Τι αγαπάς πιο πολύ στην Ελλάδα και τι στην Βραζιλία;

Η Ελλάδα είναι μια χώρα «πλούσια» σε πολιτισμό και ιστορία, ενώ έχει πολλά να σου μάθει οπότε αυτό που αγαπώ πιο πολύ στην Ελλάδα είναι η ιστορία της. Στην Βραζιλία πάλι αγαπώ τον τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής. Είναι εντελώς διαφορετική η κουλτούρα, εκεί έχουν στην καθημερινότητα τους την μουσική το ποδόσφαιρο, τον χορό και άλλα… Φυσικά έχουν… και τις Βραζιλιάνες!

Σε γνωρίσαμε μέσα από τα Mad Video Awards. Πώς ήταν ως εμπειρία όλες αυτές τις φορές που συμμετείχες;

Ήταν μια φοβερή εμπειρία ζωής να βγαίνεις και να παρουσιάζεσαι μπροστά σε τόσο κόσμο και μάλιστα δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως η Ελένη Φουρέιρα το 2013 που συνεργαστήκαμε on stage με το τραγούδι της «Πάμε παραλία» και με τον «Conga». Η Ελένη με βοήθησε πολύ και στην συνέχεια της καριέρας μου και είμαι αρκετά ευγνώμον για αυτήν την ευκαιρία που μου έδωσε. Έπειτα, το 2014 συμμετείχα ξανά στα MAD VMA μαζί με την Σοφία Αρβανίτη, τους Freeky Fortune και τον Dj Kas με τα τραγούδια «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» και «Coco Jambo». Και οι δύο εμπειρίες ήταν μοναδικές. Σύντομα, όμως, έρχονται ακόμα περισσότερα αρά κάθε φορά πιστεύω είναι μια νέα εμπειρία που πάντα κάτι μου αφήνει!

Το τραγούδι πώς μπήκε στη ζωή σου;

Από μικρός τραγουδούσα! Mου άρεσε η μουσική, το τραγούδι, έπαιζα πιάνο και κιθάρα. Επίσης, έκανα μαθήματα πιάνου μαζί με τον πατέρα μου, ο οποίος είναι μουσικός και μου έδωσε το έναυσμα να ασχοληθώ με τον χώρο. Τέλος, πήγα και σε μουσικό σχολείο άρα πιστεύω ότι το τραγούδι και η μουσική ήταν μονόδρομος…

Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές σου;

Λόγω φυσικά και της καταγωγής μου, οι περισσότερες επιρροές μου είναι κυρίως από την Λατινική Αμερική γιατί από μικρός τα ακούσματα που είχα από το σπίτι, εκτός τα Ελληνικά, ήταν από εκεί. Έχω επηρεαστεί από πολλούς καλλιτέχνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, απλά προσπαθώ το τελικό αποτέλεσμα που θα βγει έκτος από ένα mix που θα είναι να είναι κάτι, που πλέον, πρώτα θα αρέσει στον Mario και έπειτα στους υπόλοιπους. Οι επιρροές μου είναι από καλλιτέχνες, όπως ο Gustavo Lima, τους Sorriso Maroto, τον Justin Bieber, τoν Justin Timberlake, τον Bruno Mars και άλλους.

Με ποιον Έλληνα καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς και γιατί;

Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω καταρχάς και πόσο μάλλον να συνεργαστώ με τον Σάκη Ρουβά. Έχει τύχει να βρεθούμε στον ίδιο χώρο λόγω δουλειάς, αλλά δεν έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά. Μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια του και πολλά από αυτά έχω βάλει και στο δικό μου πρόγραμμα. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ένας star για τα ελληνικά δεδομένα και τον θαυμάζω πολύ!

Τώρα που πλέον είσαι γνωστός στο ευρύ κοινό και ο κόσμος έχει αρχίσει να σε αναγνωρίζει άλλαξε κάτι στη ζωή σου;

Πραγματικά το μόνο που έχει αλλάξει στην ζωή μου από τότε που ξεκίνησα είναι το πρόγραμμα μου. Γιατί όσο περνάει ο καιρός κάνω όλο και περισσότερα μουσικά πράγματα και γενικά ότι αφορά την καριέρα μου και την δουλειά μου. Το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι πολύ αυστηρό και σίγουρα δεν συγκρίνετε με αυτό που είχα παλαιότερα. Σίγουρα έχει να κάνει το ότι μεγαλώνω κιόλας. Όλη αυτή η εμπειρία με έχει ωριμάσει αρκετά πιστεύω. Τώρα για τον χαρακτήρα μου και τους ανθρώπους γύρω μου δεν έχω να πω κάτι, έχει παραμείνει ο ίδιος, τουλάχιστον θέλω να πιστεύω, και οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι τόσα χρόνια δίπλα μου. Μάλλον είχα κάνει σωστές επιλογές! Φυσικά όλοι αυτή η αναγνωρισιμότητα και δημοσιότητα τράβηξε πάρα πολλούς ανθρώπους γύρω μου αλλά πάντα ξέρω ποιους πρέπει να κρατήσω και ποιους όχι.

Κάθε βήμα σου γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και οι θαυμάστριές σου αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Ποσό εύκολο είναι να το διαχειριστείς όλο αυτό χωρίς να «ξεφύγεις»;

Όπως είπα και παραπάνω από μικρός είμαι και έχω παραμείνει ίδιος. Δεν θα άλλαζα ποτέ ούτε θα άλλαζα για κάποιες καταστάσεις. Προσπαθώ να το διαχειρίζομαι με τον καλύτερο τρόπο και με το πώς θα έπραττε ο Marios, φυσικά έχουν βοηθήσει και οι άνθρωποι - η ομάδα μου, που είναι δίπλα μου που με συμβουλεύουν και με βοηθάνε. Απλά έχω γίνει πιο προσεκτικός σε ότι αφορά εμένα και προσπαθώ να μην δίνω στόχο. Δεν θεωρώ ότι έχω «ξεφύγει» και ούτε θα… κάποια στιγμή. Αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με ηρεμία και καθαρό μυαλό.

Εκτός από τη μουσική ασχολείσαι και με κάτι άλλο; Τον ελεύθερο χρόνο σου πώς τον περνάς;

Οπότε έχω ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να τον περάσω με φίλους η απλά να αφιερώσω λίγο χρόνο και φροντίδα για τον Mario. Δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο παράλληλα με την μουσική και το τραγούδι γιατί αυτά μου γεμίζουν απόλυτα την κάθε μέρα μου, άρα δεν μένει χρόνος και να το ήθελα. Όπως και να έχει μου αρέσει η μπάλα το γυμναστήριο, πάρα πολύ η οδήγηση και η ταχύτητα. Αγαπημένη μου στιγμή της ημέρας είναι όταν θα κάτσω για φαγητό, γιατί θα το κάνω όπως θέλω εγώ και θα το απολαύσω, βλέποντας κάποιες αγαπημένες μου σειρές που έχω στο Laptop ή στην TV.

Η μόδα της εποχής είναι τα social media, αφιερώνεις και εσύ ώρες καθημερινά για να διαβάζεις και να απαντάς σε μηνύματα καθώς και να επικοινωνείς με τους φίλους σου;

Πιστεύω πως η νέα γενιά καλλιτεχνών έχει σαν βασικό και κύριο όπλο για την προώθηση της δουλειάς τους τα social media. Ναι, μπορώ να πω ότι αφιερώνω αρκετό χρόνο πάνω από το κινητό μου και τον υπολογιστή για να μπορώ και εγώ να είμαι όσο μπορώ μέσα σε αυτά. Έχω αρκετά accounts σε πολλά social media και σχεδόν όλα τα διαχειρίζομαι, εκτός από την εταιρεία, και εγώ. Είναι πολύ χρονοβόρο και δύσκολο να ασχολείσαι, να απαντάς γενικά να επικοινωνείς καθημερινά και να τα διαχειρίζεσαι όλα αυτά ενώ παράλληλα να πρέπει να είσαι και 100% focus στην δουλειά σου. Ευτυχώς είναι κάτι ευχάριστο όλο αυτό και κακά τα ψέματα είναι ο μοναδικός τρόπος που έχει και ο κόσμος που σε αγαπά και σε ακολουθεί να έρθει πιο κοντά σου και να επικοινωνήσει με σένα.

Ετοιμάζεις κάτι καινούριο δισκογραφικά;

Θα σε δούμε κάπου στο άμεσο μέλλον; Ετοιμάζουμε μαζί με την ομάδα μου διάφορα projects πολύ δυνατά σε Ελλάδα και εξωτερικό και βλέπουμε διάφορες συνεργασίες που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον. Το πρώτο από αυτά είναι το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο «Τόλμησε το» που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ ακολουθούν πολλά ακόμη.

Τον Mario Brasil μπορείτε να τον βρείτε στα εξής social media:

Facebook: http://bit.ly/FacebookMariosBrasil
Twitter: http://bit.ly/TwitterMariosBrasil
YouTube: http://bit.ly/YouTubeMariosBrasil
Instagram: http://bit.ly/InstagramMariosBrasil
Google+: http://bit.ly/GooglePlusMariosBrasil
iTunes: http://bit.ly/iTunesMariosBrasil
Reverbnation: http://bit.ly/ReverbnationMariosBrasil
Flickr: http://bit.ly/FlickrMariosBrasil
Tumblr: http://bit.ly/TumblrMariosBrasil
Vine: http://bit.ly/VineMariosBrasil

*Η συνέντευξη έγινε από τον δημοσιογράφο Άγγελο Γεραιουδάκη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!