GOOD LIFE

Αυτοί είναι οι 50 κoρυφαίοι ηγέτες σήμερα σύμφωνα με το Fortune

Στο τελευταίο του τεύχος το περιοδικό Fortune παρουσιάζει τους 50 σημαντικότερους σύγχρονους ηγέτες και στο εξώφυλλο φιγουράρει ο Bono των U2.

O διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε στην 14η θέση της λίστας για την δράση του κατά της παγκόσμιας φτώχειας ενώ στην κορυφή της λίστας φιγουράρουν ο ιδρυτής της Amazon Jeff Bezos, η Άνγκελα Μέρκελ, η πολιτικός Aung San Suu Kyi από την Myanmar, ο Πάπας Φραγκίσκος κ.ά.
Αυτό που εντυπωσιάζει είναι και η παρουσία του μουσικού John Legend στη λίστα (βρίσκεται στην 6η θέση επίσης για την φιλανθρωπική και οικολογική του δράση) ενώ στην λίστα βλέπουμε ανθρώπους από διάφορους επαγγελματικούς χώρους: από επιχειρηματίες και πολιτικούς μέχρι μπασκετμπολίστες.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την λίστα και τους λόγους που οδήγησαν τους συντάκτες του Fortune να τους εντάξουν στην τρίτη κατά σειρά ετήσια σχετική λίστα που δημοσιεύει ακολουθώντας το link.
Παράλληλα δείτε το εξώφυλλο με τον Bono και ένα βίντεο του Fortune που εξηγεί γιατί οι 50 ηγέτες είναι σημαντικοί σήμερα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!