GOOD LIFE

BangFit: H εφαρμογή που σε βοηθάει να χάσεις θερμίδες μέσα από το σεξ [βίντεο]

Η νέα εφαρμογή που λάνσαρε η γνωστή ιστοσελίδα, ερωτικού περιεχομένου, PornHub, είναι ένα καινούργιο διαδραστικό παιχνίδι που περιλαμβάνει «sexercising και πόντους».

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Μπαίνεις στο site του Bang Fit από τον desktop σου και ανέφερε πόσα άτομα θα συμμετέχουν στο παιχνίδι σήμερα για να γυμναστούν. Ύστερα κατεύθυνε τον browser του κινητού σου στην mobile έκδοση του site και χρησιμοποίησε τον κωδικό που σου δόθηκε για να τα συνδέσεις. Καθώς το κινητό θα μετράει τις κινήσεις σου, θα μαζεύεις πόντους και θα προβάλλεται στην οθόνη του desktop σου ένα porn video. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα δυσκολίας που μπορείς να διαλέξεις. 

Ενδεχομένως σαν ιδέα να σας φαίνεται αστεία, αλλά όπως ανέφερε η ιστοσελίδα, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με τη βοήθεια επιστημόνων. Μετά από εκτενή έρευνα χιλιάδων μελετών και άρθρων σχετικά με τη σωματική άσκηση και το σεξ, με τη συμβουλή ειδικών υγείας και σωματικής άσκησης δημιουργήθηκε το BangFit. Πάρτε μία πρώτη γεύση από το βίντεο που ακολουθεί. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!