GOOD LIFE

5 tips για το πώς να ανοίξεις, να ξεφλουδίσεις και να στίψεις το ρόδι [βίντεο]

Τώρα είναι η εποχή που τα κατακόκκινα ρόδια μας χαρίζουν τα πολύτιμα και ρουμπινένια σποράκια τους που αποτελούν έναν διατροφικό θησαυρό.

Τα οφέλη του ροδιού για την υγεία μας έιναι αναρίθμητα: ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση, προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος, ρυθμίζει το μεταβολικό σύνδρομο, αποτρέπει και επιβραδύνει τη νόσο του Αλτσχάιμερ, αναζωογονεί το ήπαρ και τα νεφρά, ενισχύει το ανοσοποιητικό και βοηθά ακόμα και στη ρύθμιση του βάρους (διαβάστε για το ρόδι και στο cooking.sigmalive.com), ενώ είναι σύμμαχος και της ομορφιάς. 
Μόνο που πολλοί βρίσκουν ιδιαίτερα επίπονη τη διαδικασία καθαρισμού του, ενώ κάποιοι θεωρούν πως ακόμα και το στίψιμο είναι δύσκολο. Αυτά είναι μύθοι. Αν επιλέξετε ώριμα ρόδια το ξεφλούδισμα, το στύψιμο και το καθάρισμά τους μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δείτε 4 βίντεο που δείχνουν πως να το κάνετε.
 

Καθάρισμα - ξεφλούδισμα

Στύψιμο

Ψάχνεις γιορτινές συνταγές; Θα τις βρεις όλες στο Cooking του Sigmalive. Καθημερινά περισσότερες συνταγές που θα κάνουν τις γιορτές σου πιο νόστιμες. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!